![چامین گوشت و سبزیجات,طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات,دستور تهیه چامین گوشت و سبزیجت](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2017/02/onlineimageresize_com_-5.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات بسیار خوشمزه و عالی در منزل
فیله گوسفند :¤: 400 گرم
روغن زیتون :¤: دو قاشق غ
هویج :¤: 100 گرم
کرفس :¤: 100 گرم
کلم برگ سفید :¤: 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی :¤: 50 گرم
قارچ :¤: 300 گرم
سویا سس :¤: 1/2 پیمانه
نمک و فلفل :¤: به مقدار لازم
نشاسته ذرت :¤: یک قاشق س
آب :¤: نصف پیمانه
![بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانف,دستور تهیه بیف استروگانف](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![چامین گوشت و سبزیجات,طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات,دستور تهیه چامین گوشت و سبزیجت](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2017/02/onlineimageresize_com_59132.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه چامین گوشت و سبزیجات خوشمزه و بینظیر در منزل
برای تهیه چامین گوشت و سبزیجات ابتدا فیله گوسفند را تمیز و پاک کنید، سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن زیتون درون تابه تفت دهید.
اکنون هویج را با به صورت خلالی خرد کنید و درون ظرفی نیم پز کنید، سپس کرفس را به همان شکل هویج ها خرد کنید و تابه اضافه کنید و تفت دهید.
حالا کلم برگ و فلفل دلمه ای ها را به شکل هویج ها خرد کنید و تابه اضافه و تفت دهید، بعد قارچ های را خرد کرده و مواد اضافه کنید تا تفت بخورد.
سپس پیاز ها را خرد کنید و در یک ظرف دیگر تفت دهید ، بعد سویا سس ، نمک و فلفل را به تمام مواد که تفت داده اید اضافه کنید.
در آخر نشاسته ذرت را درون ظرفی بریزید و با مقداری آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده و بگذارید تا کمی پخته شود. بعد از پخت چامین گوشت و سبزیجات درون ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![چیکن استراگانف,طرز تهیه چیکن استراگانف,دستور تهیه چیکن استراگانف](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه چامین گوشت و سبزیجات ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1